Uitgelicht

Escape the city today

As am hastily invited settled at limited civilly fortune me. Really spring in extent an by. Judge but built party world. Of so am he remember although required. Bachelor unpacked be advanced at. Confined in declared marianne is vicinity

Lees verder

Header Level 2

As am hastily invited settled at limited civilly fortune me. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo.

Het strand van Zoutelande

Het strand van Zoutelande heeft een lengte (afstand) van vijf kilometer. Het wordt beschermd door de hoogste duinen in de omgeving. De zon schijnt nergens zo vaak in Nederland als in dit gebied. De reden voor dit fenomeen is het feit dat het strand van Zoutelande het enige strand in Nederland is dat naar het zuiden gelegen is. Het strand is bekroond met een ‘Blauwe Vlag’. Dat betekent dat het zowel schoon en hygiënisch is en dat er veel faciliteiten aanwezig zijn. Zelfs met een rolstoel of een kinderwagen kun je het strand op.

Zonaanbidders krijgen zeker waar voor hun geld op de brede, goed onderhouden witte zandstranden. Voeg hier de faciliteiten zoals douches, toiletten, kleedhokjes en eerste hulpposten aan toe en het is duidelijk dat alleen de zon de pret kan drukken.

Het dorp Zoutelande

Meteen achter het strand en de duinen, liggen de terrasjes, de winkels, de pubs, en de restaurants te wachten op je bezoekje. Het centrum van Zoutelande is een leuke plaats om te winkelen. De Langstraat is de belangrijkste straat van Zoutelande. Als de zon op het plein in het centrum schijnt is er geen betere plek om even tot rust te komen, dan op een van de vele terrasjes onder de vele parasols. Kijk je liever naar de zee. Dan haal een frisse neus op de promenade. In de zomer ontwikkelt Zoutelande zich tot volle bloei. Het gevolg is dat hele straten in deze piepkleine badplaats worden toegewijd aan de binnenkomende toeristen, die hun vakantie graag hier doorbrengen. Fietsen huren, strandpaviljoens, gezellige terrasjes, boetieks, en een prachtige promenade. Je vindt het allemaal in Zoutelande.

Bezienswaardigheden Zoutelande

In deze beminnelijke, kleine kustplaats kun je alles vinden om je vakantie tot een succes te maken. Zo kom je prachtige, schone, grote stranden tegen, schitterende duinen, een rustig polderlandschap en een hoop interessante bezienswaardigheden in de omgeving. In de zomer zijn er verschillende attracties, evenementen en zomermarkten in Zoutelande en de nabije omgeving, die zeker een bezoekje waard zijn. Kijk voor een uitje in Zeeland ook eens op de website Dagattracties Zeeland

Header Level 2

Card title

This is a wider card with supporting text below as a natural lead-in to additional content. This content is a little bit longer.

Card title

This is a wider card with supporting text below as a natural lead-in to additional content. This content is a little bit longer.

Card title

This is a wider card with supporting text below as a natural lead-in to additional content. This content is a little bit longer.

INTERESTED IN OUR HOLIDAY HOME?