Umwelt Zoutelande

As am hastily invited settled at limited civilly fortune me. Really spring in extent an by. Judge but built party world. Of so am he remember although required. Bachelor unpacked be advanced at. Confined in declared marianne is vicinity

Umwelt Zoutelande

Zoutelande ist ein gemütliches Dorf auf der schönen Halbinsel Walcheren in der Provinz Zeeland. Ruhig, liebenswürdig und angenehm; so ist Zoutelande vielen Menschen bekannt. Zoutelande wurde 2013 von der Öffentlichkeit als der beste Badeort der Niederlande beurteilt. Die Strände von Zoutelande (ausgesprochen 'Zóetelande' auf Zeelandic) sind nach Süden ausgerichtet, haben die meisten Sonnenstunden und werden daher auch die Zeeland Riviera genannt.

Het strand van Zoutelande

Het strand van Zoutelande heeft een lengte (afstand) van vijf kilometer. Het wordt beschermd door de hoogste duinen in de omgeving. De zon schijnt nergens zo vaak in Nederland als in dit gebied. De reden voor dit fenomeen is het feit dat het strand van Zoutelande het enige strand in Nederland is dat naar het zuiden gelegen is. Het strand is bekroond met een ‘Blauwe Vlag’. Dat betekent dat het zowel schoon en hygiënisch is en dat er veel faciliteiten aanwezig zijn. Zelfs met een rolstoel of een kinderwagen kun je het strand op.

Zonaanbidders krijgen zeker waar voor hun geld op de brede, goed onderhouden witte zandstranden. Voeg hier de faciliteiten zoals douches, toiletten, kleedhokjes en eerste hulpposten aan toe en het is duidelijk dat alleen de zon de pret kan drukken.

Het dorp Zoutelande

Meteen achter het strand en de duinen, liggen de terrasjes, de winkels, de pubs, en de restaurants te wachten op je bezoekje. Het centrum van Zoutelande is een leuke plaats om te winkelen. De Langstraat is de belangrijkste straat van Zoutelande. Als de zon op het plein in het centrum schijnt is er geen betere plek om even tot rust te komen, dan op een van de vele terrasjes onder de vele parasols. Kijk je liever naar de zee. Dan haal een frisse neus op de promenade. In de zomer ontwikkelt Zoutelande zich tot volle bloei. Het gevolg is dat hele straten in deze piepkleine badplaats worden toegewijd aan de binnenkomende toeristen, die hun vakantie graag hier doorbrengen. Fietsen huren, strandpaviljoens, gezellige terrasjes, boetieks, en een prachtige promenade. Je vindt het allemaal in Zoutelande.

Bezienswaardigheden Zoutelande

In deze beminnelijke, kleine kustplaats kun je alles vinden om je vakantie tot een succes te maken. Zo kom je prachtige, schone, grote stranden tegen, schitterende duinen, een rustig polderlandschap en een hoop interessante bezienswaardigheden in de omgeving. In de zomer zijn er verschillende attracties, evenementen en zomermarkten in Zoutelande en de nabije omgeving, die zeker een bezoekje waard zijn. Kijk voor een uitje in Zeeland ook eens op de website Dagattracties Zeeland

Umgebung

Leuchtturm Westkapelle

Besuchen Sie den Leuchtturm 't Hoge Licht an die Zuidstraat in Westkapelle. Erklimmen Sie alle Stufen und genießen Sie den Blick über die Nordsee und Walcheren. Besuchen Sie auch das Leuchtturmmuseum und sehen Sie die Gemälde oder Fotos der Kunstausstellung.

Middelburg

Fahren Sie nach Middelburg, der Hauptstadt der Provinz Zeeland. Middelburg ist eine attraktive, stolze Stadt mit einer reichen Vergangenheit. Schöne Grachtenhäuser, verwinkelte Gassen, ein spätgotisches Rathaus und der Turm 'Lange Jan'.

Umwelt Zoutelande

Zoutelande ist ein gemütliches Dorf auf der schönen Halbinsel Walcheren in der Provinz Zeeland. Ruhig, liebenswürdig und angenehm; so ist Zoutelande vielen Menschen bekannt. Zoutelande wurde 2013 von der Öffentlichkeit als der beste Badeort der Niederlande beurteilt. 

Möchten Sie mehr über unser Ferienhaus erfahren?